Kroppsbehandlingar

Känner du att din kropp är stel eller tröttare än vad den vanligtvis brukar vara? Kanske har du till och med ont i kroppen eller upplever någon form av molande känsla inom dig? Boka in dig för en kroppsbehandling hos oss. Våra kroppsbehandlingar är framtagna för att alla ska få möjlighet att bo i en frisk och funktionell kropp. Målet för oss är att du ska kunna gå härifrån som en lättare person, redo att ta dig an kommande utmaningar och med mer energi än förut och en bättra kontakt med dig själv och din egna kropp.

Alla våra kroppsbehandlingarna börjar med en energigivande och exfolierande massage som får igång blodcirkulationen i hela kroppen.

Lyx kroppsinpackningen är en massage med sheasmör, lingon och blåbär som ge din kropp extra fukt och verkar när du vilar i en värmefilt. Behandlingen avslutas med en mjuk avslappnande massage.

Klassisk massage används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler, samt ger en skön avslappnande känsla. Välj mellan 25 minuter där vi behandlar rygg, nacke och axlar eller 50 minuters helkroppsmassage.

Aroma massage är en avslappnande massage med väldoftande aromatisk olja. Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling.

Lymfmassage är en manuellt lymfdränage, en lugn och mjuk behandlingsmetod där man jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen.Trögt lymfsystem, ödem och stockningar orsakas bland annat av stress, operationer, borttagning av lymfkörtlar i samband med cancerbehandling, gamla skador (ärrvävnad), inaktivitet, hormonella obalanser, kost eller mediciner som kroppen inte hinner rensa ut. Det kan även vara medfött. Det är en behandlingstyp som passar alla men speciellt du som har någon typ ödem, primärt eller sekundärt efter tex operation, lipödem, fibromyalgi, restless-leggs, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller allmän känsla av att vara svullen.