HydrO2 Facial
HydrO2 Facial
HydrO2 Facial

Vi hjälper dig med ansiktsbehandling och hudvård. Vi på Luxense har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Behandlingarna passar både kvinnor och män i alla åldrar. Under våra behandlingar får du även tips och råd om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.

3D Hydro2 Facial, den nyaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hud djuprengöring och hudföryngring. Den är enda 3D Hydro2 Facial maskin som – i en och samma behandling – rengör, peelar samt tillför fukt och skyddande antioxidanter.

Detta bidrar till att ge en vacker och klar hudton utan att irritera. Behandlingen är mycket effektiv för att vitalisera och är unikt fuktgivande för huden. HydraFacial använder speciella behandlingsessenser, som på ett milt sätt möjliggör stark dermabrasion.
Vilka resultat kan förväntas?
Minskar fina linjer
Förbättrar fet och acne-benägen hy
Minimiserar porer
Ger lyster och jämnar hudtonen
Återställer fuktbalans och elasticitet
Reducerar hyper pigmenteringar, Melasma samt Solfläckar.

Den har bevisats kliniskt att Hydra Facial behandlingar förbättrar små rynkor, förstorade porer, fet eller akne-benägen hud och hyper-pigmentering. Behandlingarna leder alltså till en betydande försköning av huden.
Vitaminboost med ultraljud och Oxygenbehandling Oxygenation, tillägger vi till din behandling (anti-age, vitaminer, withening eller m.m)
En skön behandling som gör dig vacker utan nålar och smärta!
Behandlingen inleds med rengöring, peeling, porrengöring med ultrasound. Användning Oxygenation producerar CO2-bubblor som spricker försiktigt på huden för att syrgasera huden och ge en strålande, vitaliserad glöd.
Sedan används två olika serum som med hjälp av oxygen (renat syre) slussas ner i huden. Som arbetar specifikt på både torrhetslinjer och ålderslinjer.
Behandlingen är cellregenererande, linjer minskar och vissa försvinner helt. Huden får stuns och stadga. Passar ALLA hudtyper.
Kroppen svarar på syrgasapplikationen med transport av syre till huden. Detta ökar syrgasnivån ytterligare, vilket driver de aktiva ingredienserna i behandlingsgeln djupare in i huden för ett överlägset hudkorrigerande resultat.

Utifrån våra terapeuters gedigna kunskaper och erfarenheter tar ni fram en anpassad behandling och eventuellt val av produkter för att uppnå dina önskemål för din hud. Hos oss kan du få alltifrån en lättare uppfrächning till mer avancerade behandlingar med specialmasker och metoder för att rengöra och stimulera din huds återhämtning. Målet är självklart att ge den bästa hudvården för just din hud.

Våra terapeuter utgår alltid ifrån dig och din huds behov och förutsättningar samt dina önskemål för att uppnå de bästa resultaten.

Med våra behandlingar du får en individuellt anpassad behandling skräddarsydd för just din hud och dina önskemål.

Genom att regelbundet gå på ansiktsbehandling får du en renare, fräschare och friskare hud. Självklart är du välkommen till oss oavsett ålder eller kön, vi anpassar behandlingarna efter dina behov.

Vi är stolta och glada över att erbjuda vår exklusiva dermabrasion peeling vid alla våra ansiktsbehandlingar. Diamantslipningen tar bort döda hudceller och ger huden en fantastisk boost och lyster.